Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Volvos rekordfilm

Publicerad: 4 mars 2009, 10:30

Just nu pågår bilmässan i Genevé för fullt, något som Volvo vill uppmärksamma. I samband med att de presenterar nya bilmodeller lanserar de också en snabbinsatt reklamfilm.
– Vi ville göra något högaktuellt och med närvaro, säger Bo Larsen, Volvos presschef.


Ämnen i artikeln:

Volvo

Genevésalongen är för många bilmärken en viktig chans att visa upp sig. Volvo satsar stenhårt just nu och lanserar sju nya bilmodeller. För att uppmärksamma detta valde de att producera en reklamfilm, i rekordsnabb fart dessutom.

– Det här var något som vi i princip bestämde samma dag som det sändes. Det gick bara 22 timmar mellan beslut och sändning. Vi ville bryta av med ett snabbt inslag, där vi presenterade våra nya bilar på ett enkelt och avskalat sätt.

Vad har ni fått för respons?
– Vi har fått bra feedback här på plats, men vet inte just nu om det är något vi kommer att följa upp eller göra några liknande reklamfilmer.

Vad var anledningen till reklamfilmen?
– Det var att vi helt enkelt ville göra något enkelt, högaktuellt och annorlunda där folk får se våra nya modeller. Därför har vi också valt en av våra motorutvecklare direkt från golvet som presenterar bilmodellerna i reklamfilmen.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Volvo

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.