Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Way2IT toppar webbsuperettan

Publicerad: 10 december 2008, 16:11

För fjärde året i rad står Way2IT högst på pallen i Webbsuperettan. Två viktiga anledningar är enligt vd Fredrik Ahlström flexibilitet och lyhördhet.


Way2IT har ställt upp i Sveriges Bästa Byrå fyra gånger. Varje år har de lyckats kapa åt sig förstaplatsen, de två senaste framför it-företaget Ispy. Och utmärkelsen ger effekt.
– Att få utmärkelsen Sveriges Bästa Byrå handlar mycket om förtroende. Det är en kundnöjdhetstävling och definitivt något som stärker tilltron och varumärket, säger Fredrik Ahlström. Två viktiga anledningar till att kunderna gillar Way2IT är enligt Fredrik Ahlström att de är flexibla och bra på att se kundernas behov.
– Klyschigt men sant, säger han.
Förra året berättade Fredrik Ahlström att Way2IT jobbar med många kunder delvis som en strategi för en kommande lågkonjunktur. ”Då är det bra om man inte har ett fåtal stora kunder som man är beroende av.”
Nu har krisen slagit till. Håller strategin?
– Det är alltid svårt att sätta fingret på exakt vad som orsakar något, men hittills tror jag inte att vi har drabbats av lågkonjunkturen.
– Men vi ligger lågt just nu, vi anställer till exempel ingen för tillfället, säger Fredrik Ahlström.

Webbsuperettan

1. Way2IT (1)
2. ISPY (2)
3. Basilicon (ny)
Byråer med intäkter under 10 Mkr.
(Inom parentes fjolårets placering)

Per Torberger

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.