Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

West Corporation köper upp svenska Notified

Publicerad: 15 april 2019, 13:15

Kristopher Stenkula & Marcus Norrving, grundare av Notified.

Amerikanska telekombolaget West Corporation köper upp svenska Notified.


Ämnen i artikeln:

Notified

Svenska Notified blir genom ett uppköp en del av amerikanska telekombolaget West Corporation. Idag erbjuder Notified förutom omvärldsbevakning också en helhetslösning inom pr och kommunikation.

I ett pressmeddelande skriver Notifieds grudare Marcus Norrving och Kristopher Stenkula att planen egentligen var att fortsätta som en fristående verksamhet, men att de allt eftersom insåg möjligheten att kunna utveckla ett "unikt" erbjudande inom pr och marknadsföring genom att gå samman med West Corporation.

”Som grundare är vi otroligt ödmjuka inför det faktum att vår en gång så enkla hårdvara har utvecklats på ett sätt som gör det här möjligt", skriver Notifieds grundare Marcus Norrving och Kristopher Stenkula i ett pressmeddelande.

"Personligen är vi spända inför att anta nya ledarroller inom West Corporation, och få fortsätta introducera Notifieds varumärke inför en mycket större publik", skriver dem vidare.

West Corporation har enligt pressmeddelandet mer än 50 000 kunder och mer än 8000 anställda, och backas bland annat av Apollo Group. Hur mycket köpet gick på framgår inte.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

Notified

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.