Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Westander söker lobbyister

Publicerad: 23 mars 2011, 08:56

Westander satsar på en rekryteringskampanj för att värva fler lobbyister och pr-konsulter. Planen är att anställa 5-6 personer under 2011. – Den här rekryteringskampanjen är det mest ambitiösa vi gjort sedan starten för tio år sedan, säger byråns vd Patrik Westander i ett pressmeddelande.


Patrik Westander

Rekryteringskampanjen är en del i av Westanders satsning för att nå sitt mål att ha 35 anställda 2014.
–  Vi vill växa och behöver rekrytera fler kompetenta och engagerade konsulter. Den här rekryteringskampanjen är det mest ambitiösa vi gjort sedan starten för tio år sedan, säger Patrik Westander.

Westander platsannonserar under senare halvan av mars i Dagens Nyheter, Stockholm City, Riksdag & Departement, Fokus och Tidningen NU samt på ett antal sajter, däribland Resume.se.

Dessutom syns kampanjen på Facebook och Twitter samt på den egna webbplatsen.
– Det som framför allt är nytt med kampanjen är att vi tar hjälp av vårt stora nätverk i sociala medier för att hitta nya kollegor. Redan efter första dagen hade vårt budskap fått stor spridning, säger Johanna Look, pr-konsult på Westander och ansvarig för rekryteringskampanjen.

Åren 2006-2008 utsågs Westander till snabbväxande Gasellföretag av Dagens Industri. För närvarande har företaget 19 anställda.

Westander utsågs till Kundens Bästa Pr-byrå 2010 i Novus och Resumés kundundersökning. Utmärkelsen hette tidigare Sveriges Bästa Pr-byrå, vilket Westander utsågs till tre år i rad 2005-2007.

Westander har dessutom tre år i rad, 2008-2010, utsetts till Årets Pr-byrå i Regis och Dagens Industris kundundersökningar.

Christian Ström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.