Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Wistam lämnar Grey för Attling

Publicerad: 13 mars 2008, 08:32

Magnus Wistam lämnar tjänsten som vd för Grey efter fem år. Efter sommaren tillträder han istället tjänsten som vd på Efva Attling AB.


Magnus Wistam blir ny vd hos Efva Attling.

Wistam ser med blandade känslor på sitt beslut att lämna Grey.
– Det känns både bra och dåligt. Jag älskar reklam och den kreativa produkten, men jag ser samtidigt stora möjligheter i att jobba på andra sidan och kunna styra varumärkesarbetet fullt ut, säger Magnus Wistam. 

Sten Andersen ersätter Magnus Wistam som vd för Grey. Han var tidigare vd för Stenströms Red Cell och Bates Red Cell. I tisdags skrev han på papperen med Greys nordiska chef.
– Jag vill göra två saker. Byrån har nästan i smyg utvecklat ett gediget erbjudande på den digitala sidan där man har byggt upp en bra avdelning på sju personer på kort tid. Den satsningen ska vi fortsätta. För det andra ska vi kraftigt accelerera vårt kreativa arbete som stadigt har blivit bättre. Det är ett tydligt uppdrag från ägarna.

Läs mer om chefsbytet på Grey i veckans nummer av Resumés papperstidning.

Claes de Faire

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.