söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Opinion

Dags att fräscha upp din LinkedIn

Publicerad: 10 augusti 2021, 08:27

Resumés bloggare Johanna Lindskog Lindell om de små knepen som gör dig mer attraktiv på Linkedin.

Ämnen i artikeln:

LinkedinKarriärKarriärtips

Foto an Merakist på Unsplash

Oavsett om du vill ha en starkare närvaro LinkedIn för din karriär eller för ditt företag, här är några quickfix som hjälper dig att vässa din profil eller företagssida.De kan också användas för att skapa något innehållsskapande eller berättande arbete.

Du vill inte att din LinkedIn bara ska vara ett CV. Ge istället människor något uppfriskande. Kan vara så enkelt som ett montage som omslagsfoto. Eller en personlig hälsningsfras i bion, allt för att skapa en personligare profil. Människor gillar att göra affärer med människor, så skapa en personlig touch. Skapa även synlighet genom att lista prestationer, presentationer, projekt – håll inte tillbaka!

När det kommer till uppdateringar så kan du även vara personlig i dina texter, berätta hur du har övervunnit motgångar. Om en kampanj som kanske inte funkade och hur du hanterade det. Alla vi har upp och nedgångar och även företag. Det är de erfarenheterna som blir en del av din historia. Du har varit på en sämre plats, men nu jäklar kör du.

Du kan också inkludera i profilen ditt BHAG (Big Hairy Audacious Goal) i din profil, sida eller historia. Det visar var du är vart du eller ditt bolag är på väg och att du utmärker dig.

Lycka till!

Källa: PR Daily 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev