söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Opinion

Därför ska du skaffa en skrytlista

Publicerad: 16 augusti 2021, 07:42

Miguel Bruna på Unsplash

Resumés bloggare Johanna Lindskog Lindell ger läsarna rådet att boosta sig själva efter sommaren.

Ämnen i artikeln:

RekryteringKarriär

JLL

Johanna Lindskog Lindell


En framgångsrik karriär byggs oftast upp av hårt arbete, där dina prestationer inte ska gå obemärkt förbi. Ditt hårda arbete bör tala sitt tydliga språk, men ibland måste man själv belysa prestationerna.

De flesta, oavsett bransch, har någon gång under året en tid då det är dags att visa sina prestationer – vilka resultat man egentligen har skapat. Om någon skulle fråga dig, ”Vad gjorde du den här månaden på jobbet som du är mest stolt över?” skulle du kunna svara? Det är lätt att fastna i det dagliga arbetet och glömma de fantastiska saker du gör och gjort för varumärket du jobbar för.

Alla bör ha en ”skrytlista”, en lista som uppdateras löpande med resultat. Listan kan komma väl till hands, speciellt när du sitter med överordnade som undrar vad du har åstadkommit. Då är listan superb.

Det är klart man ska slå sig för bröstet när man har gjort något bra! Det uppmuntrar också en kultur att fira prestationer. Om ingen annan säger att du är grym, så får du helt enkelt säga det själv – gärna en gång per dag.

Läs fler inlägg från Johanna Lindskog Lindell här.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev