Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Podcast

Att kommunicera i kristider – och lite om Linkedin

Publicerad: 14 april 2020, 11:57

Marknadsföringspodcasten Jakob & Jakob återvänder med ett nytt avsnitt där de förutom att fördjupa sig inom kriskommunikation även guidar såväl företag som privatpersoner rätt i Linkedin-djungeln.


Ämnen i artikeln:

Digital marknadsföring i spenaten

Podden Jakob & Jakob pratar i det senaste avsnittet förstås om hur vi ska kommunicera i kristider och berättar om hur Björklöven vände en inställd slutspelsmatch till en publiksuccé.

– Samma kväll som man gick ut med #fyllhallen var det 14 000 biljetter sålda till någonting som inte fanns, berättar Jakob Mjöbring på Punkt PR och delar även med sig av PR-byråns fem bästa tips för kriskommunikation.

Podden djupdyker annars i detta avsnitt ner i Linkedin, och diskuterar best practice för såväl den enskilde användaren som för företaget och den som ska in på plattformen och annonsera. Matnyttigt avsnitt för kristider.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.