Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Podcast

Cyberphoto – en ledande e-handlare med stort hjärta

Publicerad: 10 september 2019, 07:25

Tobias Lehtinen är affärschef och affärsutvecklare på Cyberphoto.se.

Jakob & Jakob gästas av Tobias Lehtinen som är affärschef och affärsutvecklare på Cyberphoto.se, en av de ledande e-handlarna i Sverige inom foto och video.


Ämnen i artikeln:

Podcast

Cyberphoto.se startade som en fysisk butik men är idag en väldigt prisad webbhandel som ofta vinner pris som bästa e-handelsplats, framförallt präglas sajten av utförliga tester och en gedigen blogg. Tobias Lehtinen som är affärschef och affärsutvecklare på Cyberphoto, gästar det senaste avsnittet av Jakob & Jakob.

– Vi satte som mål när vi startade bloggen för sju år sedan att vi skulle posta något varje vardag, sedan dess har vi missat en tisdag för tre år sedan, vilket jag har ångest över fortfarande. Men utan att avslöja allt för mycket ser vi idag att var femte besökare hos oss är inne på bloggen, berättar Tobias Lehtinen.

Familjeföretaget Cyberphoto tror mycket på ärlighet och vägrar till exempel att använda retargeting, helt enkelt för att de inte är i linje med företagets värderingar. Podden bjuder på en intressant pratstund med en av Sveriges främsta, och kanske mest okända, e-handlare. Tobias tipsar på slutet även om de bästa prylarna för alla innehållsskapare.

Lyssna på avsnittet här.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

Podcast

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.