Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Podcast

Dags att kasta ”stresstålig” i papperskorgen?

Publicerad: 6 maj 2021, 09:14

Insiktspoddens programledare Yasmine Winberg och Amanda Törner.

Foto: Pax Engström

I det senaste avsnittet av Insiktspodden diskuterar programledarna Yasmine WInberg och Amanda Törner vilka egenskaper som kirrar drömjobbet på framtidens arbetsmarknad. Lyssna här!


Ämnen i artikeln:

RekryteringPodcast

En självständig, strukturerad och driven lagspelare som är analytisk, stresstålig och noggrann. En kommunikativ, och inte minst kreativ, problemlösare med ett öga för detaljer. 

Ungefär så här låter det när arbetsgivarna inom branschen söker folk. Det kan Resumé Insikt konstatera efter att ha kartlagt 100 aktuella jobbannonser inom marknadsföring, i jakt på svar efter vad arbetsgivare egentligen letar efter i sina framtida medarbetare. 

I det senaste avsnittet av Insiktspodden diskuterar programledarna Yasmine Winberg och Amanda Törner vad de mest eftertraktade egenskaperna egentligen säger om branschen, och om det inte är dags att skrota vissa önskemål. För hur fräscht känns det egentligen att efterfråga stresstålighet 2021?

Lyssna på avsnittet här: 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

LÄS MER

Vi går igenom 100 jobbannonser – här är egenskaperna som krävs för att säkra framtidsjobben 

Marknadsförare, kommunikatör, grafiker eller kreatör? Så maxar du dina framtida chanser på arbetsmarknaden 

Här hittar du fler avsnitt av Insiktspodden. 

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

RekryteringPodcast

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.