Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Podcast

Helena Salomonsson snackar communication by merch i Kommunikationspodden

Publicerad: 9 september 2022, 05:00

En miljon dörrknackningar, skor, t-shirtar och kepsar. Communication by merch ett tema när Helena Salomonsson, kommunikationschef för Socialdemokraterna är veckans gäst i Kommunikationspodden.


Ämnen i artikeln:

NyheterSocialdemokraternaKommunikationspoddenMax Landergård

Max Landergård och Caroline Thunved välkomnar Helena Salomonsson från Socialdemokraterna. 

– För oss startade allt på kongressen, då Magdalena valdes som partiledare. Det var som var roligt var att se henne som person att alla ser henne som en rättfram, orädd person och de elementet ville vi ha med när vi skulle bygga kommunikationen runt henne. Budskapsmässigt blev det tydligt när vi började jobba med henne att hon hade bestämt sig för tre prioriteringar, bland annat att vända stenar. Det började hon säga i sina första tal, och det tog vi rygg på - det som hon ville säga, säger Helena Salomonsson. 

Lyssna på hela intervjun i Kommunikationspodden!

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.