Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Podcast

Konfliktfylld upplösning i ljuddramats sista del 

Publicerad: 2 oktober 2020, 06:32

Creatograph har kammat hem en storkund, men vad händer med presentationen för svenska IBS-sällskapet? Lyssna på sista delen av ljuddramat med Cecilia Frode, Magnus Krepper och Max Landergård här.


Detta är det tredje och avslutande avsnittet i kommunikationsdramat om byrån Creatograph. Den lilla start upen Creatograph har precis fått sitt första stora uppdrag. Offerten är godkänd och nu ska de skapa en presentationsfilm för det svenska IBS-sällskapet.

VD:n Cecilia Groop har sammankallat två av sina kolleger till ett kreativt möte. Eventprojektledaren Anders Wingegren har precis dragit sin storslagna och kostsamma idé. Nu är det dags för byråns egne regissör Daniel Burman att presentera sin idé som ska vara en varumärkesstärkande aktivitet för byråns kund svenska IBS-sällskapet.

Ljuddramat Creatograph är ett samarbete mellan Storstad och Resumé. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.