Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Podcast

”Magnus Jakobsson – säg upp dig”

Publicerad: 4 april 2014, 08:29

David Sundin, Fredrik Thambert och Digge Zetterberg Odh.

David Sundin har lämnat reklambranschen för att testa lyckan som komiker. Nu gästar han Kommunikationsklubben, och tycker att det finns fler som borde göra samma sak.


Ämnen i artikeln:

KommunikationsklubbenDavid Sundin

Redan i mitten av 90-talet började David Sundin som webbutvecklare, och grundade sedan den egna byrån Speedway digital army. Han kom sedan att vara med när det "svenska digitala undret" skapades kring millenieskiftet, först med Abel & Baker och senare med Great Works. I Resumés podcast berättar han om resan.

Sedan en tid tillbaka har han dock lämnat byråvärlden för att satsa på en karriär som komiker. På frågan om han kan nämna fler humortalanger i kommunikationsbranschen blir svaret givet:
Magnus Jakobsson på DDB – säg upp dig imorgon. Han är en typisk person som reklambranschen har sugit tag i. Han sitter där och låtsas bli jätteglad över att ha vunnit nån guldnyckel fast innerst inne är han inte det, säger David Sundin.

Kommunikationsklubben produceras av Delorean.

Prenumerera via iTunes eller RSS.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.