Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Podcast

Ny podd ska vara "hur-funkar-det-guide" till arbetslivet

Publicerad: 30 november 2018, 12:00

Moa Gammel och Digge Zetterberg Odh ska leda den nya podcasten Det Svenska Jobbundret.


Ämnen i artikeln:

Digge Zetterberg Odh

Den nya podcasten ska handla om allt som har med arbetslivet att göra – allt från kontor till prestationshöjande kost. Bland första gästerna i podden finns bland annat välkända namn såsom Martina Haag, Kristian Luuk och Per Holknekt.

– Vår nya podd handlar om arbetslivet både i stort och smått. Allt från varför vi har så många framgångsrika startups i Sverige till vad som är bäst - att vara specialist eller generalist. Vem kan inte vara superintresserad av det? Tillsammans med en massa intressanta gäster undersöker vi diverse aspekter av arbetslivet både idag och hur det kan komma att se ut i framtiden, säger programledaren i podden Moa Gammel, i ett pressmeddelande.

– När man pratar om jobb och livet på kontoret så är det ganska ofta samma saker man får höra eller läsa om. Är det inte stress så är det den eviga frågan om öppna kontorslandskap eller bås - eller vad man nu brinner för, men det finns väldigt mycket mer att gräva i kring livet på kontoret, och det är det vi vill göra i Det Svenska Jobbundret , kommenterar Digge Zetterberg Odh, som är Moa Gammels sidekick i podden, i ett pressmeddelande. Digge jobbar som byråchef på Making Waves och skriver också om det moderna arbetslivet i Breakit.

Arbetsgrupp:
Programledare: Moa Gammel och Digge Zetterberg Odh
Producent, teknik: Roger Dackegård, Filt
Originalmusik: Maria Andersson Lundell                                                                      
Exekutiva producenter: Mattias Hansson och Kalle Söderqvist, Great Works/Making Waves
Huvudsponsor: Castellum                                                                                            
Foto: Anna-Lena Ahlström

Ämnen i artikeln:

Digge Zetterberg Odh

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.