onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Podcast

Resumé släpper ny podd – Hoss gästar premiären

Publicerad: 11 maj 2023, 12:32

Matilda Dahlman och Sharareh Hoss gästar Resumés nya podd Debrief.

Foto: Pressbild

Under torsdagen lanseras Resumés nya veckopodd Debrief. Premiäravsnittet gästas av Sharareh Hoss och Matilda Dahlman från Hoss Agency. Lyssna här!

Ämnen i artikeln:

Hoss AgencySharareh HossMediaMedierPodcastPoddPoddarKommunikationMarknadsföring

Resumés nya veckopodd Debrief riktar sig till alla som vill uppdatera sig med det mest intressanta inom reklam- och kommunikationsområdet. I premiäravsnittet debriefar programledare Amanda Törner veckan som gått tillsammans med reporter Alicia Price, de pratar om kommunikatörerna med fetast lönekuvert i myndighetssverige, varför Resumés sätt att redovisa byråtoppen i Guldägget väckte starka känslor – och om ett doftljus med den "sanna essensen av häst".

Podden gästas också av Sharareh Hoss och Matilda Dahlman på hajpade pr-byrån Hoss Agency, som har fått en egen realityserie på TV4 Play. Vad innebär det för deras byråvarumärke? Vad tyckte kunderna om att bli filmade? Hur har Tiktoks dominans förändrat förutsättningarna för varumärken? Och vad anser dessa eventgurus vara de viktigaste ingredienserna i en riktigt bra fest? Lyssna på avsnittet nedan för att få svar.

LÄS MER: Så ska systrarna Hoss bryta mark i byråbranschen

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Qbrick är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev