Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Podcast

"Vi skryter inte på kundernas bekostnad"

Publicerad: 31 januari 2014, 08:25

Veckans gäst Peje Emilsson (mitten) med Fredrik Thambert och Digge Zetterberg Odh.

Kreabs grundare Peje Emilsson har varit med från starten och format den svenska pr-branschen. Nu ger han sin syn på den omvälvande utvecklingen i Resumés podcast Kommunikationsklubben med Fredrik Thambert och Digge Zetterberg Odh.


Ämnen i artikeln:

KommunikationsklubbenPeje Emilsson

Peje Emilsson startade Kreab 1970 och var därmed pionjär i den svenska pr-branschen. I dag är han huvudägare i Magnora, som förutom majoritetsposten i Kreab Gavin Anderson också äger Kunskapsskolan, Demoskop och Silver Life.

I Resumés podcast berättar han om resan från tiden då annonsbyråerna befann sig högst upp i näringskedjan till i dag när läget är det motsatta. Vi får också höra hans syn på transparens efter den senaste tidens utspel från pr-byråer som offentliggör sina uppdragsgivare.

Dessutom blir det lite spaningar inför det kommande riksdagsvalet i september. Peje Emilsson har ett förflutet i Moderaterna och har också arbetat med dem i tidigare valrörelser.

Kommunikationskubben produceras av Delorean.

Prenumerera på podden via iTunes eller lyssna på Libsyn.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.