Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag21.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Årets Byrå-bloggen

Pia Grahn är vd på Regi som driver Årets Byrå i samarbete med Resumé. Hon kommer att intervjua byråledare ända fram till galan i februari.


Publicerad 11 Oktober 2019

”Årets Byrå 2020 – Bästa Arbetsgivare” en välkommen nyhet!

Årets Byrå 2020 är i gång och för oss på Regi är detta ett speciellt år, då vi firar 20 år med Årets Byrå i Sverige.

Hej igen och välkommen till en härlig, händelserik höst med Årets Byrå 2020. Vi genomför Årets Byrå-studien i Sverige för 20de året som bäst. I Finland pågår Vuoden Toimisto för fjärde året och i Norge kör vi Årets Byrå kör vi snart igång för femte året.

Vår ambition är utvärdera och utveckla kund-och byråsamarbeten genom att identifiera och analysera insikter och trender i kommunikationsbranschen i Sverige och övriga Norden.

För mig är det fjärde året som jag är med och jobbar med denna branschstudie på Regi och vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra studien, frågeområdena, teman, regelverket, kategoriindelningarna och allt annat som är viktiga delar i vår årliga studie.

Årets tema är ”Samarbete och Tillväxt” och det ska bli intressant att se vad kommunikationsköparna har att säga om investeringarna inför kommande år, hur de ser på inhousetrenden och vad de vill köpa mer av från sina byråer.

Förra året utvärderade vi närmare 300 byråer utifrån ca 4500 omdömen och svar från marknads-, informationschefer och andra kommunikationsköpare. Det ger oss värdefulla insikter om hur man kan utveckla dessa samarbeten. Vi får även intressant kunskap om likheter och skillnader mellan de nordiska kommunikationsköparna.

Nytt för Årets Byrå 2020 i Sverige är att vi i samarbete med fackförbundet DIK och Resumé har instiftat en ny utmärkelse, ”Årets Byrå 2020 – Bästa Arbetsgivare”. Bästa Arbetsgivare är en parallell studie inom Årets Byrå 2020, där vi undersöker medarbetarnöjdheten hos Sveriges byråer.

Utmärkelsen, som vi delar ut på Årets Byrå 2020-galan, går till den arbetsgivare inom byråbranschen som gör ett utmärkande arbete för att skapa ett hållbart arbetsliv för sina anställda.

”Årets Byrå 2020 – Bästa Arbetsgivare” har tagits emot väl och vi har fått väldigt positiv respons – drygt 50 byråer har anmält sig. Fantastiskt! Detta kommer vi att skriva mer om i bloggen under kommande månader.

Detta – och vårt 20-års jubileum – ska vi också självfallet lyfta fram på Årets Byrå 2020-galan som vi gör ihop med Resumé den 20.2.2020 på Berns. Ja, det stämmer. Vi flyttar från Münchenbryggeriet till Berns.

Vi återkommer med mer information om detta inom kort.

Men notera redan nu torsdagen den 20.2.2020 för Årets Byrå 2020!

Välkommen med!

Dela blogginlägget:

Mer från Årets Byrå-bloggen

Till bloggen >

ÅRETS BYRÅ 2020 – Grattis till att 17 vinnarbyråer, ni har gjort ett fantastiskt arbete!

Vinnarna i Årets Byrå 2020 har korats! Igår kväll, under en festlig och rolig galakväll på Berns, hyllade Regi och Resumé 17 vinnarbyråer i Årets Byrå 2020. Några byråer vann...

21 Februari 2020

God Jul från Årets Byrå-teamet!

Grattis till alla 142 byråer som har kvalificerat sig till årets upplaga av Årets Byrå i Sverige! Totalt handlar det om 142 byråer inom 14 olika kategorier som utvärderats av...

19 December 2019

20 år av Årets Byrå i Sverige – dags för Årets Byrå 2020 ”Hall of Fame”

Farfar. Moonwalk. Bodén & Co. Inserator. Daddy. Lowe Forever. Leo Burnett Action. Maxus. Framfab. Listan på spännande byrånamn kan göras lång när man tittar på tidigare vinnare och nominerade byråer...

14 November 2019