Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag30.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Årets Byrå-bloggen

Pia Grahn är vd på Regi som driver Årets Byrå i samarbete med Resumé. Hon kommer att intervjua byråledare ända fram till galan i februari.


Publicerad 19 December 2019

God Jul från Årets Byrå-teamet!

Grattis till alla 142 byråer som har kvalificerat sig till årets upplaga av Årets Byrå i Sverige! Totalt handlar det om 142 byråer inom 14 olika kategorier som utvärderats av sina kunder.

För oss är detta ett speciellt år då vi firar 20 års jubileum i samband med Årets Byrå 2020. Detta är alltså redan 20e året som vi genomför bransch- och kundstudien Årets Byrå i Sverige och vi är glada och stolta över det stora intresse som finns bland landets byråer och kommunikationsköpare av att delta.

Till grund för årets studie ligger närmare 2 300 enskilda bedömningar från marknadschefer och andra kommunikationsköpare. Det gör Årets Byrå till den största branschstudien i sitt slag och genomförs årligen även i Finland och Norge.

Studien utvärderar kundnöjdhet, och omfattar allt från kreativitet och strategisk kompetens till proaktivitet, engagemang och digital kompetens och mycket mer.

Årets temafrågor tar upp ämnen som investeringar (om de kommer att öka eller minska under kommande år), inhouse och hur man utvecklar samarbetet med sina byråer och även frågor om tillväxt och vad man som kund vill köpa mer av från sin byrå.

Och nu när vi har stängt årets studie, så är det 142 byråer inom 14 olika kategorier som i år har kvalificerat sig till Årets Byrå 2020. Bland annat måste byrån ha en byråintäkt på minst 7 mkr baserat på senaste bokslutet.

I samband med 20 års jubileet ska Regi även dela ut ett hederspris till den byrå som under de 20 senaste åren har placerat sig bäst flest gånger. Hederspriset väljs ut bland 10 byråer som alla har vunnit eller placerat sig på 2a eller 3e plats flest gånger under de senaste 20 åren.

Nytt för i år är även vår nya studie ”Årets Byrå – Bästa Arbetsgivare 2020”, som vi genomför ihop med DIK och Resumé. Intresset för Bästa Arbetsgivare är stort och hela 57 byråer bland de deltagande byråerna i Årets Byrå 2020 har anmält sig.

Listan på nominerade byråer offentliggör vi i mitten av januari, dvs de byråer som är i toppen inom respektive kategori. Så håll utkik efter nyår!

Och den 20 februari 2020 är det slutligen dags. Då offentliggör vi årets vinnare i samtliga kategorier på en gala på Berns i Stockholm. Galan föregås av seminariet ”Byrådagen 2020”, även det på Berns, som görs i samarbete med Resumé.

Så, ett stort grattis till alla som är med! Hela listan på alla byråer hittar du här:

ÅRETS BYRÅ FIRAR 20 ÅRS JUBILEUM – 142 BYRÅER I ÅRETS BYRÅ SVERIGE 2020

Och God jul och Gott Nytt År önskar vi från Regi och hela Årets Byrå-teamet!

Dela blogginlägget:

Mer från Årets Byrå-bloggen

Till bloggen >

ÅRETS BYRÅ 2020 – Grattis till att 17 vinnarbyråer, ni har gjort ett fantastiskt arbete!

Vinnarna i Årets Byrå 2020 har korats! Igår kväll, under en festlig och rolig galakväll på Berns, hyllade Regi och Resumé 17 vinnarbyråer i Årets Byrå 2020. Några byråer vann...

21 Februari 2020

20 år av Årets Byrå i Sverige – dags för Årets Byrå 2020 ”Hall of Fame”

Farfar. Moonwalk. Bodén & Co. Inserator. Daddy. Lowe Forever. Leo Burnett Action. Maxus. Framfab. Listan på spännande byrånamn kan göras lång när man tittar på tidigare vinnare och nominerade byråer...

14 November 2019

”Årets Byrå 2020 – Bästa Arbetsgivare” en välkommen nyhet!

Årets Byrå 2020 är i gång och för oss på Regi är detta ett speciellt år, då vi firar 20 år med Årets Byrå i Sverige. Hej igen och välkommen...

11 Oktober 2019