Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Det kreativa livet

Från en kreatör till en annan! Hur tar du hand om din egna kreativitet och vad gör du för att bli en bättre kreatör? Oavsett om du jobbar på byrå, frilansar eller skapar som hobby – tillsammans kan vi bli bättre kreatörer! Jag är stillbildsfotografen som fastnade för hela kommunikationskedjan – från idé till utförande.


Publicerad 6 April 2021

Prat om misslyckande på Clubhouse, idag kl 11.30

Idag är det dags för ett spännande samtal  med ServeOffice om misslyckanden! Jag, tillsammans med forskaren Jonas Dahl och Stina Hauschildt, tar reda på varför det är så jobbigt att prata om våra misstag, personliga som i jobbsammanhang.

Idag kl 11:30-12:30. Ni hänger väl på?https://www.joinclubhouse.com/event/xV0qeBrR

Dela blogginlägget:

Mer från Det kreativa livet

Till bloggen >

Hur egot och dagens samhälle hindrar oss från att lära av våra misstag

För någon vecka sedan så deltog jag i ett samtal på Clubhouse. Jag, tillsammans forskaren Jonas Dahl och CMO:n Stina Hauschildt, pratade om att misslyckas. Eller snarare misslyckanden och misstag...

19 April 2021

Konsumera och producera: en viktig balans

Nu pratar jag såklart inte om att handla saker för att få upp Sveriges BNP eller producera din egen sojamjölk till latten. Utan jag pratar om balansen mellan att skapa...

5 April 2021

Pressen av en portfolio

Är du kreatör så vet du vad jag pratar om, särskilt om du som mig frilansar och driver eget. Att ständigt polera, förbättra, likt ett nyfött barn, ömsint vårda den.

29 Mars 2021