Dela sidan:

En liten uppdatering

Hjärtligt välkomna till världens kanske mest bortprioriterade blogg!

Sedan sist vi hördes har jag hunnit besöka SXSW, resa runt i USA i jakt på inspiration, utbilda mig i 3D-printing och besöka diverse teknikjättars huvudkontor. Kom hem igen i mitten av april och sedan dess har jag försökt fokusera på GDPR, Weld.io (…som är det enskilt fräckaste verktyg jag någonsin introducerats för) och att lyssna på fågelkvitter.

2018 har verkligen visat sig vara ett år då jag gör allt exakt samtidigt. Allt jag skrev om ovan samtidigt som jag köpte lantställe och renoverade hela lägenheten (!) samtidigt som jag också går på nätverksträffar, hoppar in i styrgrupper, bygger trädäck, anlägger en gräsmatta, frivilligt blir GDPR-general i mitt team, startar en Facebook-grupp för marknadsavdelningskvinnor och ja… allt man kan göra. Intensivt, ja, men också vansinnigt skoj. (Jag har också ägnat lite väl mycket tid åt att försöka automatisera mitt hem. Resultatet är ännu bristfälligt, men skam den som ger sig.)

Vi hörs på riktigt igen efter den 25:e maj!

Bästa,
Siri