Dela sidan:

Facebook bjuder på musik och ljudeffekter

Lite otippat dök det idag upp reklam för ljud och ljudeffekter från Facebook i mitt flöde. 1 000 låtar och drygt 1 500 ljudeffekter verkar finnas för allmän användning.  Du hittar alla ljuden här: https://www.facebook.com/sound/collection/ 

Ett enkelt sätt att sätta musik på julens skidfilm kanske? Eller ditt nästa bildspel från företaget. Anledningen till att Facebook bjuder på det här är förstås ytterligare ett sätt att få oss att skapa rörligt istället för stillbilder – om vi kan lägga på högkvalitativt ljud är det också enklare att skapa rörligt.

Även om ljud inte är bristvara på nätet är det ibland svårt att hitta, så jag tror nog at Facebooks bidrag till ljudbilden är välkommet av ganska många.

/ @jmjobring som har samlats årets tio bästa låtar (på Spotify) här.