Dela sidan:

Infografik: Komplett guide för bilder och video i SoMe

Både du och jag vet att behovet av en stark närvaro sociala medier har skjutit i höjden. Det är därför du verkligen behöver optimera ditt företags sociala plattformar hela tiden, för att hålla dig ajour och visa att du är snäppet vassare än andra i din bransch.

Men det finns så många sociala nätverk och så många specifika tips som gäller för vardera. Men håll ut, här kommer en komplett guide för hur du optimerar dina olika plattformar med bilder och rörligt content, men även en hel del nyttiga tips som du kan få användning för! Spara den här infografiken och nåla fast den bredvid din dator, använd den som en källa för att skapa smart content och kom ihåg att behandla varje kanal individuellt.

johanna.lindskog-lindell@hyperisland.se

SocialNetworkSizingGuide2016