Dela sidan:

En vd som lyssnar och svarar

Teslas VD Elon Musk har en stark närvaro på Twitter och visar, tvärtemot många andra, sin tillgänglighet.

Här är ett exempel på en tweet som skrevs den 18 augusti som Musk besvarade cirka 20 minuter senare :

Ett lysande exempel på att aktivt lyssna för att sedan agera. Tesla är ett snabbfotat företag, något som särskiljer dem mot många andra. I exemplet ovan är kostnaden för uppgraderingen relativt låg, så varför vänta med att lägga till en funktion till nästa års lansering? Håll kunderna nöjda och bygg ambassadörer, det kommer ge resultat.

Jag är övertygad om att vårt digitala avtryck kommer mätas likt ett kreditbetyg och poängsättas inom en snar framtid. De mest framgångsrika företagen kommer bestå av anställda som har ett starkt digitalt värde. Jag tror inte att Elon Musk har ett team bakom sig sol paketerar eller godkänner hans digitala kommunikation. Han är helt enkelt en smart person som aktivt söker feedback för att lösa problem.

 

Här hittar du den ursprungliga artikeln.

johanna.lindskog@lindell.org