Dela sidan:

Hantera ditt personliga varumärke med eftertanke

Det här borde vara uppenbart för alla, men det verkar inte vara så i fallet. I helgen var en politiker bjuden på en halloweenfest och valde att klä ut sig till mordmisstänkte Peter Madsen. Osmakligt och tanklöst. Det här är något som kommer kasta en skugga över lokalpolitikerns kandidatur till riksdagen 2018.

Det bästa sättet att undvika en backlash över en Halloween-kostym är att helt enkelt inte satsa på kontroversiella dräkter.

Ditt personliga varumärke är en hårdvara och är värdefullt. Men vad händer när ditt varumärke är eller blir skadat? Även om det har skett genom dina egna handlingar eller genom andras, kan ett skadat personligt varumärke hålla dig tillbaka från möjligheter, erbjudanden och framtidsutsikter. Se till att ständigt investera i ditt personliga varumärke med eftertanke och värderingar.

johanna.lindskog@lindell.org