Dela sidan:

Skapa stories av Netflix-filmer

Jag har snöat in på Netflix den här veckan, men jag tycker verkligen det är intressant att de anser att Fortnite är deras främsta konkurrent i dagsläget! En annan sak som Netflix har gjort för att växla upp kriget om skärmarna är denna nya funktion som låter dig dela filmer och serier via Instagram Stories.

Nu kan du enkelt dela filmer som exempelvis Roma, en film som Netflix producerat och enligt rykten lägger över 20 miljoner dollar på en pr-kampanj för att ta hem det prestigefyllda priset “Bästa film” i Oscarsgalan – en superbragd om det lyckas, då det aldrig tidigare getts till en icke engelskspråkig film.

När du väl har valt film eller serie som du vill dela, trycker du på ikonen dela till vald plattform, nu när du har möjlighet att välja Instagram Stories kan du skriva några vassa recensioner. Din berättelse är synlig i 24 timmar och har en länk till din delade film eller serie, vilket gör det enkelt för mottagaren att kolla in den på studs.