onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Johanna Lindskog Lindell

Jag heter Johanna Lindskog Lindell och är pr-rådgivaren som bygger och ger varumärken en tydlig och mänsklig röst. Mitt fokus ligger är PR, data och sociala medier, tre saker som gärna får blandas. Har bloggat på Resumé sedan 2013.


Publicerad 9 augusti 2021

Dags att fräscha upp din LinkedIn

Foto an Merakist på Unsplash

Oavsett om du vill ha en starkare närvaro LinkedIn för din karriär eller för ditt företag, här är några quickfix som hjälper dig att vässa din profil eller företagssida.De kan också användas för att skapa något innehållsskapande eller berättande arbete.

Du vill inte att din LinkedIn bara ska vara ett CV. Ge istället människor något uppfriskande. Kan vara så enkelt som ett montage som omslagsfoto. Eller en personlig hälsningsfras i bion, allt för att skapa en personligare profil. Människor gillar att göra affärer med människor, så skapa en personlig touch. Skapa även synlighet genom att lista prestationer, presentationer, projekt – håll inte tillbaka!

När det kommer till uppdateringar så kan du även vara personlig i dina texter, berätta hur du har övervunnit motgångar. Om en kampanj som kanske inte funkade och hur du hanterade det. Alla vi har upp och nedgångar och även företag. Det är de erfarenheterna som blir en del av din historia. Du har varit på en sämre plats, men nu jäklar kör du.

Du kan också inkludera i profilen ditt BHAG (Big Hairy Audacious Goal) i din profil, sida eller historia. Det visar var du är vart du eller ditt bolag är på väg och att du utmärker dig.

Lycka till!

Källa: PR Daily

Dela blogginlägget:

Mer från Johanna Lindskog Lindell

Till bloggen >

Framgångar

Foto Miguel Bruna på Unsplash Jag har en framgångsrik vän som inte alls trivdes på sitt förra jobb, då chefen hela tiden förminskade personens insatser. För att jobbet skulle flyta på...

3 oktober 2022

Fyra regler i PR-världen

Foto av Daniel Fazio på Unsplash Vad gör en bra pr-rådgivare? En uppfattning många utanför branschen kan ha är att de som arbetar med pr är någon form av lömska sanningsförvrängare...

21 juni 2022

Att pitcha nyheter är som att dejta

Foto av Jess Bailey på Unsplash Många av de personerna som jag träffar i mitt arbete undrar ofta hur jag jobbar med att pitcha nyheter till media. Jag ser ju mig...

18 maj 2022