Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Johanna Lindskog Lindell

Jag heter Johanna Lindskog Lindell och är pr-rådgivaren som bygger och ger varumärken en tydlig och mänsklig röst. Mitt fokus ligger är PR, data och sociala medier, tre saker som gärna får blandas. Har bloggat på Resumé sedan 2013.


Publicerad 9 augusti 2021

Dags att fräscha upp din LinkedIn

Foto an Merakist på Unsplash

Oavsett om du vill ha en starkare närvaro LinkedIn för din karriär eller för ditt företag, här är några quickfix som hjälper dig att vässa din profil eller företagssida.De kan också användas för att skapa något innehållsskapande eller berättande arbete.

Du vill inte att din LinkedIn bara ska vara ett CV. Ge istället människor något uppfriskande. Kan vara så enkelt som ett montage som omslagsfoto. Eller en personlig hälsningsfras i bion, allt för att skapa en personligare profil. Människor gillar att göra affärer med människor, så skapa en personlig touch. Skapa även synlighet genom att lista prestationer, presentationer, projekt – håll inte tillbaka!

När det kommer till uppdateringar så kan du även vara personlig i dina texter, berätta hur du har övervunnit motgångar. Om en kampanj som kanske inte funkade och hur du hanterade det. Alla vi har upp och nedgångar och även företag. Det är de erfarenheterna som blir en del av din historia. Du har varit på en sämre plats, men nu jäklar kör du.

Du kan också inkludera i profilen ditt BHAG (Big Hairy Audacious Goal) i din profil, sida eller historia. Det visar var du är vart du eller ditt bolag är på väg och att du utmärker dig.

Lycka till!

Källa: PR Daily

Dela blogginlägget:

Mer från Johanna Lindskog Lindell

Till bloggen >

Rebeller behövs!

När de flesta människor tänker på en ”rebell”, tänker de på en jobbig person – någon som inte gillar att följa instruktionerna och som orsakar obekvämligheter. Men kom ihåg rebeller som...

4 oktober 2021

Nej-sägarna

Nej-sägarna är de personerna som alltid ser ett halvtomt glas, de som aldrig ser lösningar och bemöter nya idéer med negativitet och skepticism. Märkligt nog verkar många lyssna mer till...

20 september 2021

Här kommer tre PR-råd

Foto av Vonecia Carswell på Unsplash PR handlar främst om relationer. Bränner man dem blir det svårt att få jobbet gjort. Efter några år på nacken i PR-branschen är det här...

7 september 2021