Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag02.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Johanna Lindskog Lindell

Jag heter Johanna Lindskog Lindell och är pr-rådgivaren som bygger och ger varumärken en tydlig och mänsklig röst. Mitt fokus ligger är PR, data och sociala medier, tre saker som gärna får blandas. Har bloggat på Resumé sedan 2013.


Publicerad 16 Mars 2020

Jobbar du också hemifrån?

Just nu är det säkert många av er som jobbar eller står inför valet att jobba hemifrån. Jag är en förespråkare av flexibla arbetsplatser, dvs bolag som inte räknar skärmtid under kontorstid. Skärmtid mellan klockan 9-17 på byråer och inhouse är en gammal tanke. Det är viktigare med effekt än hur eller var man jobbar. Resultat är det enda som räknas i slutändan. Världen fortsätter snurra under alla dygnens timmar, ja faktist t.o.m under helger och kvällar.

Nu befinner vi oss en i en utmanade tid och många företag har tvingats till nya processer. Många av de ”nya” bolagen har kanske haft det lättare då de skapades i en digital era. Dock har digitala den utvecklingen inneburit förändringar för hela samhället och nu kan vi omfamna förändringar och göra det bästa av det.

Här är tre tips till dig som jobbar hemma:
1. Utan några kollegor omkring mig, för att istället omges av tystnad har podcasts blivit mina låtsaskompisar. Resumé har bra poddar.  Här hittar du dem!
2. Ha tydliga mål med dagen och arbetsuppgifterna. För en pr-expert skulle det kunna vara att uppnå x antal lyckade mediabearbetningar.
3. Kaffe. Jag ser till att ta kaffepauser och spelar alldeles för hög musik. Just nu går ”Blinding Lights” med The Weeknd på repeat hemma hos mig.

johanna.lindskog@lindell.org

Dela blogginlägget:

Mer från Johanna Lindskog Lindell

Till bloggen >

Kommunikativt ledarskap, viktigare än någonsin

Många av oss har arbetat på distans väldigt länge och det kan göra att vissa människor kan känna sig överflödiga och frånkopplade. Därför är kommunikativt ledarskap viktigare än någonsin. Dagens...

2 Juli 2020

Grundstenen i PR är relationer

Vissa människor verkar tro att det är glamoröst och lätt att jobba med pr, men det är snarare ett hårt arbete. Något som jag fått erfara genom åren är att...

30 Juni 2020

Yttrandefrihet är inte ansvarsfrihet

Igår sparkades Alexander Bard från TV4 efter det rasistiska utspelet han gjorde förra veckan. Tidigare menade kanalens presschef att Alexander Bard ger uttryck för sina egna privata åsikter på sina...

15 Juni 2020