Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Johanna Lindskog Lindell

Jag heter Johanna Lindskog Lindell och är pr-rådgivaren som bygger och ger varumärken en tydlig och mänsklig röst. Mitt fokus ligger är PR, data och sociala medier, tre saker som gärna får blandas. Har bloggat på Resumé sedan 2013.


Publicerad 16 mars 2020

Jobbar du också hemifrån?

Just nu är det säkert många av er som jobbar eller står inför valet att jobba hemifrån. Jag är en förespråkare av flexibla arbetsplatser, dvs bolag som inte räknar skärmtid under kontorstid. Skärmtid mellan klockan 9-17 på byråer och inhouse är en gammal tanke. Det är viktigare med effekt än hur eller var man jobbar. Resultat är det enda som räknas i slutändan. Världen fortsätter snurra under alla dygnens timmar, ja faktist t.o.m under helger och kvällar.

Nu befinner vi oss en i en utmanade tid och många företag har tvingats till nya processer. Många av de ”nya” bolagen har kanske haft det lättare då de skapades i en digital era. Dock har digitala den utvecklingen inneburit förändringar för hela samhället och nu kan vi omfamna förändringar och göra det bästa av det.

Här är tre tips till dig som jobbar hemma:
1. Utan några kollegor omkring mig, för att istället omges av tystnad har podcasts blivit mina låtsaskompisar. Resumé har bra poddar.  Här hittar du dem!
2. Ha tydliga mål med dagen och arbetsuppgifterna. För en pr-expert skulle det kunna vara att uppnå x antal lyckade mediabearbetningar.
3. Kaffe. Jag ser till att ta kaffepauser och spelar alldeles för hög musik. Just nu går ”Blinding Lights” med The Weeknd på repeat hemma hos mig.

johanna.lindskog@lindell.org

Dela blogginlägget:

Mer från Johanna Lindskog Lindell

Till bloggen >

Rebeller behövs!

När de flesta människor tänker på en ”rebell”, tänker de på en jobbig person – någon som inte gillar att följa instruktionerna och som orsakar obekvämligheter. Men kom ihåg rebeller som...

4 oktober 2021

Nej-sägarna

Nej-sägarna är de personerna som alltid ser ett halvtomt glas, de som aldrig ser lösningar och bemöter nya idéer med negativitet och skepticism. Märkligt nog verkar många lyssna mer till...

20 september 2021

Här kommer tre PR-råd

Foto av Vonecia Carswell på Unsplash PR handlar främst om relationer. Bränner man dem blir det svårt att få jobbet gjort. Efter några år på nacken i PR-branschen är det här...

7 september 2021