Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Johanna Lindskog Lindell

Jag heter Johanna Lindskog Lindell och är pr-rådgivaren som bygger och ger varumärken en tydlig och mänsklig röst. Mitt fokus ligger är PR, data och sociala medier, tre saker som gärna får blandas. Har bloggat på Resumé sedan 2013.


Publicerad 19 December 2017

Leif Mannerströms lutfisk-ilska

Vi måste lufta Leif Mannerströms omåttliga ilska mot matskribenten Lisa Förare Winbladh. I fredags diskuterade Leif och Lisa maten på julbordet i radioprogrammet P1 Morgon. När lutfisken började diskuteras säger Lisa att maträtten “är en förolämpning” Det får Leif att gå i taket som säger att Lisa inte ska kalla sig matskribent om hon har sådana tankar om den traditionella julrätten.

I en intervju med Expressen förklarar Lisa att fisken som oftast används för maträtten är långa, som är utrotningshotad i svenska vatten.

Leif är jättearg och säger i samma artikel att Lisa Förare Winbladh är “Helt inkompetent” och “Hon ska inte vara matjournalist utan hon kan göra något annat istället, men det kanske hon inte kan”.

Vad är det med Leif Mannerströms ilska, och varför tror han att det är okej att köra på som en ångvält och ifrågasätta en persons yrkeskompetens bara för att han inte tycker samma sak?

Kom igen Leif Mannerström, tona ner din härskarteknik och tänk på ditt varumärke. När stora delar av världen kämpar för en mer hållbar värld samt få ned utsläpp för att minska den globala uppvärmningen, kommer även ditt traditionella julbord få anpassa sig. Om inte, så kommer iallafall morgondagens kunder att kräva det.

johanna.lindskog@lindell.org

Dela blogginlägget:

Mer från Johanna Lindskog Lindell

Till bloggen >

Hantera kommunikation med eftertanke

Påminnelse till alla varumärken: Var extra försiktig när du annonserar mitt i pandemin. Här är två avskräckande exempel: Pepsi möttes av digitalt hån på nätet efter att ha sponsrat en annonsyta...

27 Maj 2020

Vet du vem din influencer är?

Efter Paolo-disastern som briserat de senaste dagarna kanske många företag funderar nu på hur man egentligen ska tänka kring samarbete med influencers. Många företag har idag avslutat sina samarbeten med...

22 Maj 2020

Twitters vd digitaliserar

foto av dole777 på Unsplash Här är kommer lite solskenshistorier om Twitters vd Jack Dorsey som är ett föredöme just nu. Jack twittrade förra veckan att han kommer att donera 10...

19 Maj 2020