Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Johanna Lindskog Lindell

Jag heter Johanna Lindskog Lindell och är pr-rådgivaren som bygger och ger varumärken en tydlig och mänsklig röst. Mitt fokus ligger är PR, data och sociala medier, tre saker som gärna får blandas. Har bloggat på Resumé sedan 2013.


Publicerad 5 Oktober 2020

Spinn igång Spinn

Spinn 2020 – vi måste behandla det ämnet. När flera andra galor och evenemang ställer om pga Covid-19, varför kan inte då Sveriges pr-tävling göra det? Galan är inställd och först nästa år kan får vi kanske se vad pr-världen i Sverige åstadkommit. Är inte Covid-19 något som vi måste anpassa oss till – och vem har sagt att krisen kommer vara borta till nästa år? Relevans är viktigt, det går fortfarande att genomföra Spinn på distans, då andra lyckas göra det. Digitala relationer är minst lika viktiga som reella handskakningar på en gala.

Spinn själva säger att galan och tävlingen ska kännas festlig, och att det inte är läge att arrangera en digital motsvarighet i den här kämpiga tiden. Jag håller med, det finns inget festligt med sjunkande intäkter, uppsägningar och åtstramningar, men det finns något inspirerande i att se anpassad och slagkraftig kommunikation. För mig handlar det om att belysa relationernas betydelse i ett föränderligt samhälle.

Det känns oengagerat att ställa in en tävling där vi kan stötta varandra. Vi borde istället dela vad vi åstadkommit med varandra – speciellt nu. Vad kommunikation tillsammans med starka relationer betyder. Jag vill matas med kreativa pr-strategier för att bli inspirerad, samt även dela med mig av det jag själv skapar.

Om restriktionerna för fysiska evenemang kvarstår nästa år hoppas jag att Precis, organisationen som arrangerar Spinn tänker annorlunda, och skapar ett format anpassat för samtiden vi lever vi. Det finns alltid möjligheter att tänka nytt i nya former.

 

 

Dela blogginlägget:

Mer från Johanna Lindskog Lindell

Till bloggen >

Twitter ber användaren att ”läsa artikeln”

Twitters tidigare test för få fler av sina användare att läsa artiklar innan de delade dem landade väl. Resultatet visade att människor öppnade artiklar 40 procent mer efter att ha...

28 September 2020

Skryt på rätt sätt

En framgångsrik karriär byggs oftast upp av hårt arbete, där dina prestationer inte ska gå obemärkt förbi. Ditt hårda arbete bör tala sitt tydliga språk, men ibland måste man själv...

22 September 2020

Trender 2021

Foto av Oleg Laptev på Unsplash Covid-19 har i grunden förändrat vår vardag, allt från företag och deras kunder. För oss som jobbar med pr och kommunikation har pandemin vässat nästan...

7 September 2020