Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Katrine Barslev

Kommunikation handlar om att bygga förtroende och trovärdighet. Katrine Barslev är nordisk marknadschef på Mynewsdesk och vill inspirera företag att hitta sin personlighet och röst. En blogg om övertygande kommunikation och en och annan trendspaning från våra grannländer.


Publicerad 13 April 2021

Det svåra första inlägget

Vi börjar med det obligatoriska: Det ska bli fantastiskt roligt att blogga här på Resumé!

Mynewsdesk startade redan 2003 och vår ambition och drivkraft har alltid varit densamma; att göra PR- och kommunikationsarbete enklare och mer effektivt för alla oss i branschen. På olika sätt hjälper vi våra kunder att lyckas med sin kommunikation genom att bygga starka relationer och skapa uppmärksamhet.

Här i bloggen kommer ni att träffa Eskil Blohmé, vår Global Content Manager som har den där ljuvliga förmågan att alltid dyka upp med en intressant infallsvinkel på aktuella händelser eller en oväntad spaning. Det blir väl så när man bor ensam i en stuga i norra Skåne. Eskil har tidigare jobbat som journalist, bland annat på Blankspot.

Och så kommer även jag att skriva en hel del. Jag heter Anna Wemming och är Head of Marketing Communication & Brand på Mynewsdesk, och leder även vår kreativa content-inhousebyrå. Detta efter många (många!) år på byrå, och några år dessförinnan på SVT och kvällstidningarna.

Självklart kommer trevliga gästspel av såväl kunder som våra inhouse-specialister. Så följ oss när vi välter internet!

Dela blogginlägget: