Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunicera!

BETALT SAMARBETE. Vi på Mynewsdesks content vill prata om konsten att skaffa sig en både personlig och relevant röst i ett medielandskap där så väldigt många andra också tycks ha mycket att säga. Bloggen skrivs av experter från Mynewsdesks contentbyrå som alla jobbar med PR och kommunikation på olika sätt, och har en hel del tankar och idéer att dela med sig av!


Publicerad 12 oktober 2021

Mynewsday 2021 – inspirationsevent för alla inom PR och kommunikation

Det har blivit dags för Mynewsday 2021 –  ett av Nordens största digitala evenemang inom PR och kommunikation! Eventet äger rum den 11:e november och årets tema är The future of PR and communications.

Mynewsday är ett digitalt halvdagsevent där PR-experter från Nordenkommer att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter från branschen. Vi är stolta att presentera årets talare:

  • John Mellkvist, PR-konsult och framtidsspanare
  • Brian L. Due, docent vid Köpenhamns universitet
  • Pontus F. Christoffersen, kommunikationsexpert och retorikkonsult
  • Christine Calvert, Norges enda textdoktor

Talarna kommer att dela med sig av sina tankar om PR- och kommunikationsbranschens framtid. Vi kommer att djupdyka i hur man kommunicerar framgångsrik i ett ständigt föränderligt medielandskap och hur kommunikatörer och marknadsförare kan bidra till att forma PR- och kommunikationsbranschens framtid. Utöver det kommer Mynewsdesks egna experter att diskutera de senaste trenderna inom PR-tech, AI och smart PR.

Precis som i fjol kommer Mynewsday att hållas digitalt och du är välkommen att delta oavsett var dubefinner dig. Eventet är gratis för marknadsförare, PR-proffs och kommunikatörer i hela Norden.

När: 11 November 2021
Tid: kl 9.00-12.00
Plats: Online, länk skickas vid anmälan
Eventet hålls på engelska och är helt kostnadsfritt

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig!

Dela blogginlägget:

Mer från Kommunicera!

Till bloggen >

6 tips för den perfekta pitchen

I dagens diversifierade  medielandskap kan det vara svårt att göra  sin röst hörd och nå sin målgrupp med sitt budskap. Att presentera en idé till en artikel är en helt...

8 oktober 2021

Så skapar du en modern PR-plan och väljer rätt marknadsföringskanaler

Kraftfulla PR plattformar och sociala medier har öppnat möjligheter för mindre företag med en begränsad budget att arbeta effektivt med PR och kommunikation. Idag kan små och medelstora företag bli...

27 september 2021

Nå ut med ditt budskap på ett smart sätt

En lyckad kampanj kan vända vinden för ett varumärke eller, i sämre fall, få publiken att vända ryggen. I det här inlägget tänkte vi titta närmare på ett lyckat exempel...

20 augusti 2021