Kaffe-popup gör succé

Det var lördag och dags för fika. Jag sneddade över till mitt favoritkafé i Williamsburg, Brooklyn, men tvärstannade utanför dörren. Kaféet The Bean hade över natten bytt färger och logga. Nyfiken tittade jag in och fick se en klockren pop-up kampanj.

Café Bustelo

Det Bronx-baserade kaffe-märket Café Bustelo har på senare tid arbetat med att förnya varumärket och jag vandrade av en slump rakt in i, vad den kampanjansvarige berättade för mig är, deras mest framgångsrika kampanj.

Bustelo

Varumärket har nämligen fått en grym effekt av så kallade pop-ups, där de under en kort period tar över ett befintligt kafé. Under hela helgen fick kaffesugna Brooklyn-bor gratis kaffe och wifi och kön ringlade sig lång utanför kaféet.

En kampanj som passar alldeles ypperligt om man gillar oväntade besök!