Dela sidan:

Jobbsökartips. Till mig själv

Wow! Så fort två år går. Det är nämligen så länge jag har bloggat här på Resumé. Tusen tack till alla som har läst, mailat, diskuterat och länkat. Att få blogga här har varit utmanande, roligt och alldeles, alldeles underbart! 

Ett annat kapitel i mitt liv som också går mot sitt slut är min vistelse här i New York. Därför tänkte jag att mitt sista inlägg här på Resumé ska bli en tipslista till mig själv, nu när det är dags för mig att söka jobb i Stockholm.

Kanske ska jag förvandla mitt CV till en gatupratare som jag sedan tar med mig ut på gator och torg, som den här killen i Australien gjorde?

Eller ska jag köra en Alec Brownstein och köpa upp presumtiva arbetsgivares namn på Adwords så att deras eventuella själv-googling leder dem till en annons med mig?

En annan snygg grej (som dock har en viss självgod ton) vore att skicka ut inbjudningar till att anställa mig, i samma snitt som en kalas- eller bröllopsinbjudan.

Ni hör ju, det finns många spännande saker man kan ta sig för i jakten på ett nytt jobb. Så tack Resumé för en fantastisk tid och tack New York för kulturkrockar, underbart driv och solnedgångar över Brooklyn Bridge.

Vill du prata med mig så finns jag på mia.breitholtz@gmail.com eller här på Linkedin.