Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sociala bloggen

Natalie Eriksson arbetar med digital marknadsföring för några av Sveriges största varumärken. Hon är också författare, föreläsare och älskar all things digital. Här skriver hon bl.a. om hur reklam online driver köp offline, hur man vet att en sociala medie-kampanj är lyckad samt bjuder på guidade turer i meme-djungeln. Varmt välkommen!


Publicerad 21 juni 2017

Future Lions

Det är reklamfestival i Cannes och min kära bloggkollega är där och håller ställningarna / dricker rosévin i solen medan jag är hemma och bloggar. Någon måste ju göra det också. Jag läste just att Berghs för sjätte gången vunnit priset som School of The Year. Kul! Det kan dom ha, tycker jag.
De tio Berghs-bidrag som kvalade in till finalen är väldigt digitala, sociala och värderingsstyrda. Jag är inte den som anser att all reklam bör vara värderingsstyrd, utan kräks snarare lite när jag ser en del varumärken som utan bevisföring eller trovärdighet försöker trycka upp tunna och snabbt ihopsnickrade manifest i ansiktet på mig och er. Men när jag ser detta känner jag ändå att fan vad fint. Unga = framtiden!

?Här kan du se alla bidrag:

natalie.e.eriksson@gmail.com

Dela blogginlägget:

Mer från Sociala bloggen

Till bloggen >

Så här lyckas du på sociala medier

Denna ständigt aktuella fråga. Jag besökte nyligen Järvaveckan för att prata om just detta. Årets politikervecka blev digital och i klippet ser du även representanter från Facebook och MUF/Timbro. Håll till...

9 juni 2021

Vad jag håller ögonen på just nu

Netflix egen bild på den nya TikTok-inspirerade funktionen ”Fast Laughts”.  I början av månaden rullade Netflix ut en TikTok-liknande funktion och ingen är väl längre förvånad över hur stort överlappet är...

19 mars 2021

Känns Clubhouse fortfarande förvirrande?

Jag reder ut det hela i Sveriges Radio. Lyssna här!   natalie.e.eriksson@gmail.com  ...

26 februari 2021