Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sociala bloggen

Natalie Eriksson arbetar med digital marknadsföring för några av Sveriges största varumärken. Hon är också författare, föreläsare och älskar all things digital. Här skriver hon bl.a. om hur reklam online driver köp offline, hur man vet att en sociala medie-kampanj är lyckad samt bjuder på guidade turer i meme-djungeln. Varmt välkommen!


Publicerad 4 maj 2017

Hej du som snart ska in i en löneförhandling

Det finns bottar och så finns det bad ass bottar. Cindy Gallop (brittiskt reklamguru och föremålet för ett mycket omtalat Ted Talk) har skapat en bott i Facebook Messenger som uppmuntrar kvinnor att våga satsa högt i löneförhandlingar. ”Ask Cindy Gallop”, heter den. Cindy ställer frågor, hejar och gives a f***, som hon själv uttrycker det.

Skärmavbild 2017-05-04 kl. 21.46.15

 

Skärmavbild 2017-05-04 kl. 21.47.36

 

Skärmavbild 2017-05-04 kl. 21.48.06

 

💪  Att min arbetsplats har en jämställdhetsplan, en jämställdhetskommitté och en VD som också gives a f***.

💤  Att en viss typ av ansvar fortfarande lämpas över på kvinnor på arbetsplatser. Som om det inte vore nog med generellt lägre löner. Jag funderar på att sluta plocka bort kaffekoppar och liknande efter kundmöten, för att se om någon reagerar. Jaja, inte alla seniora reklammän.

✊  Du kan chatta med Cindy här.

natalie.e.eriksson@gmail.com

 

 

Dela blogginlägget:

Mer från Sociala bloggen

Till bloggen >

Så här lyckas du på sociala medier

Denna ständigt aktuella fråga. Jag besökte nyligen Järvaveckan för att prata om just detta. Årets politikervecka blev digital och i klippet ser du även representanter från Facebook och MUF/Timbro. Håll till...

9 juni 2021

Vad jag håller ögonen på just nu

Netflix egen bild på den nya TikTok-inspirerade funktionen ”Fast Laughts”.  I början av månaden rullade Netflix ut en TikTok-liknande funktion och ingen är väl längre förvånad över hur stort överlappet är...

19 mars 2021

Känns Clubhouse fortfarande förvirrande?

Jag reder ut det hela i Sveriges Radio. Lyssna här!   natalie.e.eriksson@gmail.com  ...

26 februari 2021