Tillsammans med JCDecaux kommer vi en gång i månaden att bjuda in Sveriges bästa kreatörer och marknadschefer som får visa ett aktuellt och innovativt case.

Program onsdagen den 18 oktober

Program onsdagen den 18 oktober:

08.00–08.30
Frukost och mingel


08.30–08.35
Resumé & JCDecaux hälsar välkommen


08.35–08.55
Klarna – från förnuft till känsla

Klarna har blivit ett av världens ledande bolag inom betalningar på nätet genom att leverera lösningar till e-handlare. För omkring ett år sedan inleddes nästa steg på resan genom att börja bygga varumärket även mot konsumenter. Med konceptet ”Smoooth” skapade man en helt egen spelplan för hur kommunikation i finanskategorin kunde se ut, som byggde helt på att skapa känslor istället för att som tidigare prata rationella fördelar. Konceptet lanserades med en serie minst sagt okonventionella reklamfilmer och följdes nyligen upp av en ny identitet, implementerad i ner till minsta ikon i tjänster och appar. Hör Tove Langseth, Andreas Fabbe och Linus Östberg från DDB berätta om hur Klarna gick från leverantör av betalningslösningar till en del av en shoppingupplevelse.

08.55–09.15
Blueair - Hur visualiserar man ett osynligt problem? 

Enligt WHO så lever 92 procent av världens befolkning i miljöer med ohälsosam luft, vilket orsakar upp till sju miljoner människors för tidiga död varje år. Luftföroreningar kan visa sig i form av smog, men på många platser är de helt osynliga. Så, hur uppmärksammar man ett osynligt problem? 
Ludwig Jonsson, grundare av Rodolfo, och Henrik Fernsund, Global Brand Director på Blueair, kommer och berättar om hur de ökade försäljningen med hjälp av den digitala tjänsten Air View. 

09.15–09.30

Mingel och avslutning

Tid: Onsdagen den 18 oktober kl 8.00–9.30
Plats: JCDecaux, Stureplan 13 (entrén till vänster om East) i Stockholm

Frukosten är för dig som jobbar på en marknads- eller kommunikationsavdelning, eller på en reklam- eller kommunikationsbyrå.

Arrangörer: Resumé och JCDecaux

Här hittar du bilder från tidigare frukostar. 

Information

FULLBOKAT

Tid: Onsdagen den 18 oktober kl 08:00-09:30.
Frukost och mingel 08:00–08:30, seminarium kl 08:30-09:15, mingel och avslutning kl 09:15-09:30.
Plats: JCDecaux, Stureplan 13 (entrén till vänster om East) i Stockholm
Arrangörer: Resumé och JCDecaux

Arrangörer