Dela sidan:

Under 2018 kommer vi även att arrangera seminarier där du får möjligheter att nätverka med beslutsfattare inom vår bransch och få kunskap, nya insikter och inspiration.

Aktuella datum kommer publiceras här.

Har du frågor? Kontakta Resumés projektledare josefin.ekman@resume.se

Här kan du läsa mer och teckna en prenumeration på Resumé Insikt 

Digitala analysbrevet Resumé Insikt Media & Innovation

Vad är skillnaden mellan en AI-robot som skriver fotbollsreferat och en UX-redaktör? Varför konverterar vissa artiklar bättre till betalande prenumeranter på kvällen? Insikt Media är inspiration och insikt för alla som måste fördjupa sig och få insikt om media. Analysbrevet ger affärsnytta för mediechefer, mediebyråer och affärsutvecklare, här går vi på djupet med de nya medieprojekten, ledsagar mediestrategier och förklarar de nya plattformarna och affärsmodellerna som ständigt förändrar förutsättningarna i branschen.

Digitala analysbrevet Resumé Insikt Marknad & Kommunikation

Hur förändras marknadsföringen med artificiell intelligens? Hur förhåller sig influencer marketing till uppbyggt reklamkapital? Och varför ska man bry sig om varumärken när allting ändå styrs av algoritmer? Resumé Insikt Marknad & Kommunikation är inspiration och insikt för alla som jobbar på byrå, marknads- och kommunikationsavdelningar. Analysbrevet ger affärsnytta för chefer inom marknad, inköp och kommunikation, det här är för de som vill förstå modernt varumärkesbyggande. Vi spårar ompositionerade varumärken, fördjupar oss i digitala varumärkesstrategier och hur den senaste tekniken kan bidra i marknadsföringen.

 

Information

  • Ort: Stockholm


Har du frågor kontakta josefin.ekman@resume.se