Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Helgintervjuer

Jenny Kaiser, vd på Åkestam Holst.

Foto: Sören Andersson

Jenny Kaiser om hur Åkestam Holst kom tillbaka efter krisen: ”Det var väldigt chockartat”

Jenny Kaiser var redan en erfaren ledare när hon ställdes inför utmaningen att ta över som vd på Åkestam Holst. För Resumé berättar hon om krishanteringen efter åtalet mot Johan Östlund och ledarskapet som ska till ta byrån till nästa mål. Läs mer om: ✓ Den hårdare konkurrensen om nya affärerna. ✓ Kreativitet i lågkonjunktur. ✓ Rekryteringsstrategin: ”Skapar en otroligt fin dynamik”.

Publicerad: 12 november 2022, 06:30

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Jenny Kaiser tog över ledarskapet på Åkestam Holst under sämsta tänkbara omständigheter. I slutet av maj blev det känt att dåvarande vd Johan Östlund åtalats för köp av sexuell tjänst vid flera tillfällen, ett brott han själv förnekar till. Dagen därpå blev han entledigad från sin tjänst. Att chefskapet skulle gå till Jenny Kaiser, som jobbat sida vid sida med Johan Östlund som vice vd, var naturligt. Hon har varit på Åkestam Holst sedan 2017 och känner byrån utan och innan, och beskriver därför att omställningen inte var särskilt stor. Men några lugna första dagar blev det knappast. 

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

HelgintervjunJenny KaiserÅkestam HolstNoaReklambyråerIkeaTalitaToppnyheter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev