Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriärsöndag

Veckans värvningar: Vi har bytt jobb i branschen

Publicerad: 20 december 2020, 08:43

Resumé sammanställer rörelserna på arbetsmarknaden 14-18 december.


Ämnen i artikeln:

KarriärSedan hösten 2018 har Liv Sandberg arbetat som head of agency på Facebook. Nu kliver hon i stället på rollen som managing director, global business solutions på Tiktok Norden.

Robert Noord, public affairs-konsult på Kreab börjar 1 februari som kommunikationschef för Philip Morris International i Sverige och ska bland annat jobba med kommunikationen kring den rökfria nikotinprodukten Iqos.

Produktionsbolaget Diktator knyter till sig flera regissören.

Med en lång rad stora kampanjer och priser bakom sig ansluter nu fransmannan Reynald Gresset till bolaget för Skandinavisk representation. Regissören Moa Wiking kommer från en bakgrund inom byråvärlden som bland annat art director och regissör på Made-to-Order. En stor talang med en gedigen grund inom branding och bildberättande, både inom rörligt och stillbild. 

Holländskan Ayla Spaans kommer också hon från byråvärlden i Amsterdam men satsar nu fullt ut på reklamfilmen.  Sara Josefsson har redan hunnit göra sin första produktion med Diktator och arbetar nu på nästa projekt. Även Sara har de senaste åren jobbat på reklambyrå men satsar nu fullt ut på film.

Mimi Darin som tillträder posten som marknadschef för Nelly den 1 mars 202. Hon kommer närmast från Ikea, där hon arbetat sedan 2016, och tjänsten som global business leader med ansvar för affärsutveckling,

Gullers Grupp förstärker sin styrelse genom att välja in hållbarhetsexperten Rebecka Carlsson.   

För att driva satsningen på poddböcker har Soundtelling värvat Tove Leffler, tidigare vd på Svensk Bokhandel och senast förlagschef på Bokförlaget Atlas. Tove har dessutom lång erfarenhet av radioproduktion då under 10 år arbetade på och för Sveriges Radio.

Allente, en sammanslagning mellan Canal Digital och Viasat Consumer, gör förändringar i ledningsgruppen. I samband med detta slår Allente ihop sin kommersiella enhet med marknadsenheten, den sammanslagna enheten ska ledas av CCO Mahmoud Mustapha.

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

Karriär

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.