Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriärsöndag

Veckans värvningar: Vi har bytt jobb i branschen

Publicerad: 9 maj 2021, 06:49

Resumé sammanfattar rörelserna på arbetsmarknaden 3-7 maj.


Ämnen i artikeln:

RekryteringKarriär
Charlotte Thür vd väljer att sluta att lämna branschorganisationen för digitala marknadsförare IAB efter tio år.

NK satsar på innehåll och rekryterar journalisten och skribenten Anna Blom som redaktör. Hon kommer att arbeta på marknadsavdelningen och har den senaste tiden arbetat för att skapa innehåll för Ikeas plattformar.

Alexis Bolonassos börjar på Silver som varumärkesstrateg. Alexis kommer närmast från Nepa där han var strategiskt ansvarig för uppdrag inom varumärkesstrategi, marknadssegmentering och innovation.

Kommunikationsbyrån Farm växer och anställer den belönade Berghs-kreatören Carl Lauren, som gick ut Berghs 2020 och som senast kommer från Klättermusen.

Volt värvar två nya medarbetare. Henrik Toftling, senast IK Stockholm, kommer in som account director och Joakim Ohlsson värvas från Perfect Fools och blir pr manager.

Sandberg Trygg lanserar ett nytt tjänsteområde för att effektivisera både innehållet och leveransen av byråns olika erbjudanden. Christina Simonson, kommer från en hr-roll  på Floatel International, och blir head of content and production.

Johan Sjölander
, i dag kontorschef för Socialdemokraterna i EU, är ny chef för arbetarrörelsens tankesmedja Tiden.

Linda Öhrn Lernström, vd på Kit, lämnar som vd för att starta eget. Hon kommer dock att jobba kvar på Kit som konsult på halvtid.

2013 blev Micco Grönholm kommunikationsdirektör för Helsingborgs stad. De senaste fyra åren har han haft rollen som head of future. Han har jobbat med många av Helsingborgs stora framtidsprojekt: H+, Oceanhamnen och H22 för att nämna några. I veckan meddelade varumärkesutvecklaren och förändringsledaren sin avgång på Linkedin.

William Sävblom, tidigare medieanalytiker på Ica, blir nu chef över media och kanalanalys för Sveriges största annonsör.  

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

RekryteringKarriär

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.