Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriärsöndag

Veckans värvningar: Vi har bytt jobb i branschen

Publicerad: 27 juni 2021, 06:55

Resumé sammanfattar rörelserna på arbetsmarknaden 21-25 juni.


Ämnen i artikeln:

Rekrytering

Tomas Granath går in som creative director i techbolaget Spotin. Han kommer senast från Forsman & Bodenfors och med erfarenhet från bland annat lanseringen av Folknätet för Telia och smooothkonceptet för Klarna.

Strategichefen Oscar Erlandsson blir ny vd för B-Reel när Jesper Kling lämnar vd-posten och byrån efter fyra och ett halvt år.

Garbergs stärker upp med tre nya medarbetare.
Martin Baude lämnar jobbet som creative director på Vinter för rollen som art director.

Torun Bergholm ansluter som researcher efter längre praktikperioder och frilansuppdrag för byrån under studieåren. 

Ola Johansson kommer närmast från PS Occasion och ansluter som grafisk formgivare med drygt 13 års branscherfarenhet.

Kommunikationsbyrån Prime Weber Shandwick rekryterar Dick Fredholm som key account manager. Han kommer närmast från rollen som kommunikationsdirektör i Helsingborg och har lång erfarenhet från både Malmö stad och Region Skåne. Fredholm börjar i augusti och får en central roll i Primes satsningar i Skåne och Malmö.

Niklas Gillström återvänder till Moderaternas riksorganisation där han tidigare har jobbat som pressansvarig. Nu i den nya rollen som presschef. Han jobbar idag som public affairs-chef för Klarna.

Anna Sandahl har gått från att vara marknadschef och partner på flerfaldigt prisbelönta Malmöbyrån Resultify till att nu bli Science Communication Officer på MAX IV Laboratory – partikelacceleratorn utanför Lund.


Matilda Adelborg tillträder den nya rollen som presschef för Sverige och Danmark på Bring. Hon kommer närmast från rollen som presskommunikatör på Blocket

Joakim Billstrand lämnar rollen som marketing manager i Traderas där han bland annat varit med och satt konceptet ”Det Nya Nya” för att bli chief marketing manager på elbilduppladdningsbolaget EFUEL.

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

Rekrytering

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.