Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Resumé insikt

Byråerna som drar in mest och minst per anställd

Byråerna som drar in mest och minst per anställd

En miljon kronor i byråintäkt per anställd är en ledstjärna för bolag i branschen. Här kan du själv titta på vilka som når upp till det – och vilka som inte gör det. Jämför både byråintäkt per anställd och vinst per anställd i våra tabeller.

Publicerad: 2 september 2020, 14:14

Ämnen i artikeln:

Bokslut

Använd våra tabeller nedan uppdelade på byrådisciplin. Där kan du jämföra bolag och ta fram siffror för de byråer och de discipliner du är intresserad av. Tabellerna visar nyckeltalen utbrutna. Du kan ändra vy genom att klicka på flikarna högst upp i tabellerna. Jämför två eller flera byråer genom att klicka bort övriga byråer längst ned i tabellerna. Hoovra över en punkt eller en byrå för att se detaljer.

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.