Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag26.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Resumé insikt

Claes Pellvik är Sveriges längst sittande marknadschef – så förnyar han sig själv

Publicerad: 4 September 2019, 11:48

I 191 månader eller nästan precis 16 år har marknadschefen Claes Pellvik gått in och ut genom dörrarna till Vings kontor. Det gör honom unik som den marknadschef i Sverige som suttit på sin post längst* av alla.


Ämnen i artikeln:

Apotek HjärtatClaes PellvikMarknadschef

När Resumé Insikt kartlägger hur länge marknadschefer i Sverige stannar på sina varumärken finns det ett par stycken som sticker ut. Claes Pellvik skulle ha blivit brädad av Zitroëns Henrik Ziefelt som den marknadschef som suttit längst om det inte vore så att han precis slutat på bilhandlaren, vilket framgick av hans autosvar när vi försökte mejla. Den senare skulle ha varit mer typisk i toppen, eftersom nio av de 25 marknadschefer som suttit allra längst går på ett eller annat sätt att härleda till bilbranschen.

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.