Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Resumé insikt

Därför skiljer sig synen på reklam mellan branschen och folket

Därför skiljer sig synen på reklam mellan branschen och folket

Den reklamen som folket uppskattar mest stämmer inte nödvändigtvis överens med den reklamen som kreatörer älskar att belöna. Vi har pratat med fem veteraner som får tycka till om listan över folkets mest älskade reklam.
– Sverige är fortfarande i slags blöjstadium här, säger Bosse Rönnberg, grundare av den legendariska byrån Rönnberg & Co.

Publicerad: 19 februari 2020, 15:28

Ämnen i artikeln:

Mats RönneHanna BelanderBosse RönnbergReklamtrötthetNepa

Bosse Rönnberg (grundare Rönnberg & Co.), Hanna Belander (som gjorde runt 50 filmer i folkkära Teliafamiljen) och Mats Rönne (effektguru).

Vi har bett Ram, Nepa, Filmstaden och Clear Channel ta fram de kampanjer som har fått högst poäng i likeability i undersökningar som gått ut till konsumenterna. Helt enkelt

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.