Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Resumé insikt

Din guide till det bästa VR-innehållet

Publicerad: 20 oktober 2016, 16:00

Facebook-grundaren Mark Zuckerberg var säker på sin sak. Han betalade år 2014 två miljarder dollar för VR-bolaget Oculus Rift, som utvecklade glasögon för en virtuell verklighet. Oculus är inte längre ensamma. Men vi har ännu inte fått svar på om det var en bra investering eller nästa 3D-tv. VR har funnits inom spelvärlden i 30 år. 2016 är dock året då VR slagit igenom på riktigt på grund av teknikutvecklingen. Men hur står det till med innehållet? Vad fungerar idag? Vill folk gå runt med headset för att åka berg- och dalbana?


Detta är VR
VR är en datorgenererad värld som användaren upplever sig vara och agera i. 360-video är baserad på samma modell, men är ett mer kostnadseffektivt alternativ till VR

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.