Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Resumé insikt

Kartläggning av 200 byråers bokslut – här är vinnarna och förlorarna från krisåret

Kartläggning av 200 byråers bokslut – här är vinnarna och förlorarna från krisåret

2020 var året då pandemin lamslog Sverige och övriga världen. Resumé Insikts genomgång av 200 byråer visar att det samlade intäktstappet under året uppgick till 703 miljoner kronor, samtidigt som rörelseresultaten ökade. Byråerna hålls vid liv med hjälp av de statliga stöden. Här kan du ta del av siffrorna och med hjälp av våra interaktiva tabeller jämföra bolag för bolag.

Publicerad: 8 september 2021, 12:35

Ämnen i artikeln:

BokslutPrimeForsman & BodenforsNord DDBStendahlsPrecisKartläggningReklambyråerPR-ByråerDesignbyråerContentbyråerDigitalbyråer

Vi har siffrorna – byrå för byrå.

Illustration: Tom Fägrell

703 miljoner kronor. Det är den hårda siffran på de intäkter som försvann från den svenska byråbranschen pandemiåret 2020. Från högkonjunktur till handbroms. Bakom siffrorna döljer sig krossade livsverk och

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.