Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Resumé insikt

Kartläggning: Här är byråerna som hjälpt varumärkena till bäst förflyttning

Kartläggning: Här är byråerna som hjälpt varumärkena till bäst förflyttning

En av faktorerna för varumärkens framgång är byråsamarbeten. Men finns det verkligen ett dream team? För att ta reda på hur en vinnande startuppställning ser ut för de varumärken som gjort bäst förflyttningar i fjol har vi kartlagt deras byråsamarbeten. Här är resultatet.

Publicerad: 10 mars 2021, 13:34

Ämnen i artikeln:

Forsman & BodenforsÅkestam HolstIngoVizeumApoteaSveriges bästa marknadscheferHallonStadiumKFCHemköpAvanzaCircle KTUISynsamNetOnNetBubbleroomICABauhausKiaByråval

För någon månad sedan utsåg Resumé 15 vinnare i 15 olika kategorier i Sveriges Bästa Marknadschefer. Det som ligger till grund för denna tävling är varumärkesmätningar från Xtreme: Vi prisar

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.