Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Resumé insikt

Kreatörerna berättar om problemen med öppna kontor: "Man får aldrig andrum"

Publicerad: 18 september 2019, 12:45

Stressigt, ofokuserat, högljutt och grannar som spelar störig musik. Att vantrivas i sin kontorsmiljö verkar inte vara så ovanligt som man kan tro – något som i förlängningen förstås blir affärskritiskt. Vi har frågat 60 kreatörer om de är nöjda eller missnöjda med hur de har det. Hälften vill byta miljö. – Det är otroligt hämmande för kreativiteten om det inte finns möjlighet att dra sig undan, säger en kreatör som vill vara anonym.


Ämnen i artikeln:

Kommunikation

Det finns det en hel del varningsklockor som ringer: många kreatörer är missnöjda och berättar att de har stora koncentrationssvårigheter i det öppna landskapet – en miljö flera pekar ut

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Kommunikation

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.