Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Resumé insikt

Lagändringen som skakar om kommunikationen: Så hanterar du nya reglerna i offentlig sektor

Lagändringen som skakar om kommunikationen: Så hanterar du nya reglerna i offentlig sektor

UR ARKIVET. Allt material som produceras av myndigheter – nu och historiskt – ska tillgänglighetsanpassas enligt lag. Och snart väntas den styra även privat sektor. Nu larmar kommunikatörer om stora kunskapsluckor hos byråerna. Och byråerna slår tillbaka. Vi går igenom reglerna – och vad de innebär rent praktiskt. Och i slutändan är det som vanligt pengarna som styr.

Publicerad: 16 juni 2021, 12:03

Ämnen i artikeln:

Nord DDBAndreas DahlqvistHenrik StampeVoltOffentliga upphandlingarFolkhälsomyndigheten

Annika Sjöberg (Gullers Grupp), Andreas Dahlqvist (Nord DDB) och Henrik Stampe (Volt) berättar om hur de som byråer måste förhålla sig till de nya reglerna.

Bortom glitter och glamour, Guldägg och Asap Rocky finns ju den inte fullt så spektakulära (men ack så viktiga) smör-och-bröd-kommunikationen. Sedan ”lag om tillgänglighet till digital offentlig service” började gälla,

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.