Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Resumé insikt

Mats Georgson: ”Mina trendspaningar för 2023 – garanterat lika aktuella 2053”

Mats Georgson: ”Mina trendspaningar för 2023 – garanterat lika aktuella 2053”

I stället för att stirra sig blind på teknikunder och rörelser som alla pratar om i stunden försöker Resumé Insikts krönikör Mats Georgson ta hjälp av tre konstanter i det mänskliga beteendet: ”Om du bygger varumärken som erbjuder rättvisa, förlåtelse och bygger relationer som man bygger relationer i verkligheten så kommer du bli för rik för att sitta och läsa Resumé”.

Publicerad: 4 maj 2022, 11:24

Ämnen i artikeln:

Resumé InsiktBeteendevetenskapForbesTrendSyftesdrivetKrishantering

Mats Georgson: ”Lite ironiskt att just vi som jobbar med att paketera och sälja själva är så receptiva för de som säljer mirakelkurer”

Trender kommer och trender går, men jagandet består. Det tycks mig inbyggt i marknadsförarnas DNA att söka efter den där ultimata formeln, en brygd som gör att allt man sen

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.